Gıda Bilinci hakkında gıda mühendisleri olarak market gıdaları hakkında zararlımı sağlıklımı yenilebilirmi hakkında bilgiler.

Blog Arşivi

Sitedeki paylaşımlar kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.Kaynak gösterilerek paylaşılabilir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Rusya'da Türk Ürünleri İçin Şikayet hattı Kuruldu

Rusya'da Türk ürünleri için şikayet hattı kuruldu.Rusya'da yapılan bir düzenlemeye göre Türkiye üzerinden gelen ürünleri şikayet etmeleri için bir şikayet hattı kuruldu.
Rusya'da yapılan uygulamada marketlerde yer alan ürünlerin Türkiye üzerinden geldiği anlaşılacağı taktirde 8-495-785-37-41 numarasından veya e-posta yoluyla şikayet edebilecekleri belirtildi.Ayrıca İnsan ve Tüketici Haklarını Koruma Servisine'de şikayet edebilecekleri duyuruldu.
rusya kapak
Yapılan bu düzenlemede Türkiye'nin Rus uçağını düşürülmesiyle başlanan bu yaptırımlar Rusya'yı kötü etkilemiş olsa da bu gibi yeni kanunlar çıkarma taraftarında.Zira Rusya'da bir domatesin fiyatı 15 tl civarında iken hala bu gibi yaptırımlara devam etmesi ayrı bir durum söz konusu.Özellikle domates,portakal,elma,üzüm,armut,kayısı,şeftali gibi meyve ürünlerinde yaptığı bu yaptırımlardan kötü etkilenmiş durumda.
Ortaya çıkan bu yeni düzenlemenin sonuçlarını ise merak konusu...
Ayrıca Türkiye ambargosu Rusya üzerine etkisi haberimize buradan ulaşabilirsiniz.
Rusya'nın Ambargo ile İlgili Videomuzu İzleyebilirsiniz.

 

Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Rusya'da Türk Ürünleri İçin Şikayet hattı Kuruldu"

Back To Top