Gıda Bilinci hakkında gıda mühendisleri olarak market gıdaları hakkında zararlımı sağlıklımı yenilebilirmi hakkında bilgiler.

Blog Arşivi

Sitedeki paylaşımlar kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.Kaynak gösterilerek paylaşılabilir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Domuz gribini önleyen ekmek üretildi.!

Domuz gribini önleyen ekmek üretildi 
Domuz giribini önleyen ekmek üretildi.Domuz gribi bilmiş olduğumuz gibi ölümcül bir etkiye sahip olmaktadır.Geçen seneler de bir çok kişinin yakalanıp ölmüş olduğu domuz gribine hem yemek niyetine yeyip hem sağlık bulacağımız  hem doğal hemde faydalı ilaç üretildi.Domuz gribi yanında da gribe de etkili olmaktadır.Kış aylarına yakalandığımız gribine de çözümdür.
Domuz gribine yakalanmamız da ki en önemli etkilerden biri de bağışıklık sistemimizin zayıflamasından dolayı bulaşmaktadır.Bağışıklık sistemimizi ne kadar yüksek tutarsak ve korursak o kadar gripten korunmuş oluruz.
ekmekBu üretilen ekmekte bağışıklık sistemimizi dirençli hala getirmektedir.Türkiye de yapılan ekmekler buğdaydan yapılırken bu ekmek kabuksuz arpadan yapılmaktadır.Bu ekmek bizim bağışıklık sistemimizi güçlendirir ve hastalıklara karşı direncimizi arttırır.Bu ekmeğin tamamı lifli ve grip ilaçlarında baş kaynak olarak bulunan beta-glukan bulunmaktadır.Gıda Bilinci

Beta-glukan: Bağışıklık sisteminin sigortasıdır.Grip ilaçlarında ana kaynak olarak kullanılan maddedir.
Bu ekmek hazırlanırken ilaçlarda ki gibi Beta-glukan miktarı özenle hazırlanmıştır.Günlük Beta-glukan kullanma miktarı insanlarda 3 gram olarak belirlenmiştir.Yapılan ekmekte de Beta-glukan miktarı 3 gram olarak ayarlanmıştır.Bu ekmeğin tanesi  1 tl olarak satışa sunulmuştur.

Görüşlerinizi Bizimle Paylaşmaktan Çekinmeyin

Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Domuz gribini önleyen ekmek üretildi.!"

Back To Top