Gıda Bilinci hakkında gıda mühendisleri olarak market gıdaları hakkında zararlımı sağlıklımı yenilebilirmi hakkında bilgiler.

Blog Arşivi

Sitedeki paylaşımlar kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.Kaynak gösterilerek paylaşılabilir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Güncel içerik Nedir

Güncel içerik, internet sitesi içerisinde yer verilen içeriğin yeni olması veya dinamik olmasını açıklamak için kullanılan internet terimidir. Web sitenizde kaliteli içeriklerin yanı sıra güncel ve dinamik içeriklerin yer alması internet kullanıcılarına sayfanızı tekrar ziyaret etmesi için önemli bir neden sunar.
Hepsi elbette bu kadarla sınırlı değil. Güncel içerik kullanıcıların dikkatini kolayca çekebildiği gibi arama motorlarının da dikkatini çekmektedir. SEO uzmanları ve danışmanlarına göre internet sayfanızda ne kadar çok güncel içerik yer alıyorsa arama motorlarının botları web sitenizi o kadar sık tarıyor ve sizin arama sorgusu sonuçlarında (SERP) daha iyi sıralamalarda yer almanıza yardımcı oluyor. Oluşturulan yanlış algının aksine güncel içerik ile yeni içerik aynı kavramlar değildir. İçeriklerinizin güncel olması için belirli aralıklara güncelleniyor ve geliştiriliyor olması gerekir.
Güncel İçerik
Neden Güncel İçerik Önemlidir?
Güncel içerik SEO kanadından ziyade internet kullanıcıları için önemlidir. Bundan yıllar önce kaleme alınan spesifik yazılar hiç kuşkusuz günümüzde de hala geçerli olacaktır. Örneğin “Güncel İçerik Nedir?”  sorusunun yanıtı bundan on yıl sonrada aynı olacak ve kullanıcılar bu sayfayı ziyaret ederek güncel içeriğin ne olduğunu öğreneceklerdir. O halde içeriklerinizin güncel olması için belirli aralıklarla düzenlenmesi ve genişletilmesi gerektiğini unutmamanız gerekiyor.
Güncel içeriklere sahip olmak için neler yapmanız gerektiği hakkında hala kafanızda soru işaretleri mi var? O halde hemen aşağıdaki maddelere göz atabilirsiniz;
  • İçeriklerinizi belirli aralıklara tarihsel olarak güncelleyin ve son güncelleme tarihini mutlaka yazı içerisinde belirtin.
  • İçeriklerinizdeki görsel ve metin oranını arttırın.
  • Güncelleme sıklığınızı arttırın.
  • Güncellenen içeriğe bağlı olarak yeni sayfalar oluşturun.
  • Görünüz metin kısmını reklamlarınızdan daha önde tutun.
  • Yeni link bağlantıları ekleyin.

Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Güncel içerik Nedir"

Back To Top