Gıda Bilinci hakkında gıda mühendisleri olarak market gıdaları hakkında zararlımı sağlıklımı yenilebilirmi hakkında bilgiler.

Sitedeki paylaşımlar kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.Kaynak gösterilerek paylaşılabilir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Protein Tozu Kilo Aldırır Mı ?

Protein Tozu Kilo Aldırır Mı ?
Protein tozu ve kullanımı bildiğiniz gibi en çok sporcular tarafından tercih edilen bir olgudur. Çoğu kişi bilinçsizce sadece tavsiyeler üzerine proteine yönelir. Doğru olanı vücudunuzun ihtiyacı olup olmadığına emin olarak başlamaktır. Kasın ana maddesi proteindir. Aynı zamanda düzenli beslenmeye ilave olarakta tercih edilir. Protein vücuda oldukça zor işlenir. Bu sebeple proteinin vücuda işlenmesi sırasında, vücudumuz kalori yakar. Vücuttaki kas kütlesi arttıkça yağ yakımı da artar.

C:\Users\Admin\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\protein-tozları.jpeg

Protein ağırlıklı beslenip aynı zamanda spor yaparsanız hem sıkılaşırsınız hemde yağ yaktığınız için sağlıklı bir bünye elde edersiniz. Protein tozları kendi içinde ayrılır. Kilo verdiren protein tozları da vardır, izole edilmiş protein tozları da. Biri kas oranını yükseltir,biri kilo alımını hızlandırır. Sağlıklı mıdır ? kısmına gelirsek, dozunda alındığı ve spor yapıldığı sürece sağlıklıdır. Konu ile ilgili çok detaylı bir yazı yayınlanmış. Buradan okuyabilirsiniz.
Mantıklı olanı kas yaparken sağlıklı kilo almaktır. Protein tozları, kasta yaptırır kiloda aldırır. Bunun tek bir ölçümü vardır; kas oranını arttırırken yağ oranını azaltarak kilo almaktır. Protein tozunun kullanım amacı kas oranını artırmaktır. Yağlanmadan kilo alımı ve hacimli vücut isteğidir. Bunu protein tozları sağlar mı ? Ölçüsünde kullanıldığı taktirde elbette sağlar. Yağlanmadan kilo almak isteyenler rahatlıkla tercih edebilir.C:\Users\Admin\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\protein-1.jpg
Bazı istisnalar vardır ki, protein tozu her zaman yağ yakıp kas elde ettirmez. Bu istisnalar : Önerilenden fazla protein tozu kullanımı, hareketsizlik, kalitesiz protein tozu kullanımı ve yanlış beslenme düzeni ile kullanılan protein tozları. Özetlemek gerekirse protein tozu bazı durumlarda kilo aldırır bazı durumlarda aldırmaz. Bu unsurlara dikkat ettiğiniz sürece istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.


Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Protein Tozu Kilo Aldırır Mı ?"

Back To Top