Gıda Bilinci hakkında gıda mühendisleri olarak market gıdaları hakkında zararlımı sağlıklımı yenilebilirmi hakkında bilgiler.

Sitedeki paylaşımlar kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.Kaynak gösterilerek paylaşılabilir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Diyet Yemekler Ayağınıza Geldi!

Kapıya teslim diyet yemek servisi Fedbox, üyelerine özel menüler oluşturuyor. İstanbul ve Kocaeli illerinde istediğiniz adrese sabah saatlerinde teslim edilen yemeklerle ayda 4-8 kilo verebilir, ücretsiz diyetisyen ve bölgesel zayıflama desteğinden yararlanabilirsiniz.
Zayıflamak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken Fedbox’ın internet sitesi üzerinden size uygun kaloriyi hesaplamak. 1100kcal, 1500kcal ve 1900kcal paketlerinden birini seçtikten sonra, diyetisyen menüyü planlıyor, gıda mühendisleri denetiminde alanında uzman şefler en sağlıklı pişirme yöntemleri ile hazırlayıp paketliyor ve özel kuryeler istediğiniz adrese, kapınıza teslim ediyor.
Fedbox’ta sizi neler bekliyor?
Diyet yaparken hesap yapmaktan kurtulursunuz.
Yediklerinizin kalorisi sizin için hesaplanmıştır.
Porsiyon kontrolü için kendinizi yormazsınız. Gönderilen tüm yemekleri bitirebilirsiniz.
Uzun süre aç kalarak metabolizmanızı yavaşlatmazsınız.
Şaşırtıcı ve keyifli ara öğünlerle kan şekerinizi dengede tutarsınız.
Tek tip beslenme ile sağlığınızı bozmazsınız. 60 gün boyunca çeşitlendirilmiş dünya mutfaklarının lezzetiyle diyette olduğunuzu anlamaz ve asla sıkılmazsınız.
Kilo vermenin yeni nesil hali Fedbox!
Fedbox’ı benzersiz kılan, beslenme desteğinin yanı sıra, diyetle çözülemeyen bölgesel sorunlarınız için destek olması ve size özel çözümler üretmesi. Şehrin merkezi bölgelerinden olan Mecidiyeköy’de bire bir görüşebileceğiniz ve tüm ölçümlerinizi yaptırabileceğiniz bir diyetisyen kadrosu mevcut.
Diyetisyen desteğinden, paketlerinizi satın alırken ve programınız boyunca limitsiz yararlanabiliyorsunuz. İsterseniz Mecidiyeköy’de bulunan merkezine giderek, isterseniz telefonla, isterseniz mail yoluyla iletişime geçebiliyorsunuz. Paket satın almadan da boy, kilo, yaş, spor aktiviteniz vb. parametrelerini doldurarak, mail adresinize gönderilen ücretsiz detaylı diyetisyen raporuna sahip olabilirsiniz. Web sitesi üzerinden kalori ihtiyacınızı hesapladıktan sonra, mail adresinizi kutucuğa girerek, ücretsiz detaylı diyetisyen raporuna ulaşabilirsiniz.
Fedbox Ekibi Her zaman Yanınızda!
Fedbox, hedeflerinize en sağlıklı şekilde ulaşmanız ve bu sırada kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit yaratabilmeniz için size yol arkadaşlığı yapmak üzere kurulmuş. Fedbox kutuları hazırlanırken, hem vücudunuzu hem ruhunuzu besleyecek, gözünüze ve damağınıza hitap ederken size ‘iyi’ hissettirecek formüller üzerinde çalışılıyor. Doğal beslenme, yağ yakımı, güçlü bağışıklık sistemi ve toksinlerden arınmanın iyi hissettirdiğini biliyoruz. Kilo vermeyi keyifli hale getirmek için ellerinden geleni yapman Fedbox Ekibi, motivasyon kaybı durumlarında da her zaman yanınızda.

Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Diyet Yemekler Ayağınıza Geldi!"

Back To Top