Gıda Bilinci hakkında gıda mühendisleri olarak market gıdaları hakkında zararlımı sağlıklımı yenilebilirmi hakkında bilgiler.

Sitedeki paylaşımlar kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır.Kaynak gösterilerek paylaşılabilir.. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Düz Karın kasları İçin En İyi Egzersiz Hareketleri

Her zaman düz bir karın isterse, kesinlikle yalnız değilsiniz! Yoga, koşu veya egzersiz herhangi bir form almak için ortak bir neden.
Sadece uygun görünmek isteyebilirsiniz, ancak sağlıklı bir belin de büyük sağlık için önemli olduğunu unutmayın. Daha düz bir karneye sahip olmak aslında kardiyovasküler hastalık ve diğer kronik rahatsızlıklar için riski azaltabilir. 
Sanırım hepimiz bu karın kaçmak için kolay egzersizler aramaktayız. Ancak bunun gerçekleşmesi için mutlaka spor salonuna basmanız gerekmez. Bu yedi adet uygun göbek patlatma egzersizini kendi evinizin rahatlığında deneyin.

1. Çamurluk / Oturma

 

Bu klasik egzersiz katta yapılır. Rahatsız hissederseniz sırtınızı korumak için bir havlu veya yoga matı kullanın.
Bir krizi başlatmak için, ellerini göğsünden geçir. Dizlerinizi bükün ve ayaklarınızı yerde düz tutun. Sırt üstü sırtınızın zemine hala dokunmadığından emin olmak için omuzlarınızı kaldırmak için mide kaslarınızı kullanın. Gözlerinizi tavana koymaya çalışın. Dikkat etmeyin, boynu zorlamaya neden olabilir. Bir çöreği bitirmek için yerden rahatça geçin.

Temsilciler: 15
Takımlar: 3

2. Bükülmüş Çerez

Normal sıkışma gibi başlayın. Ellerinizi boynunuzun arkasına koyun. Karnınızı kullanarak, vücudunuzu bükerek sağ omzunuz sol dizinize doğru hareket etsin. Bu hareket sırasında bu dizin de kaldırılmalıdır.
Tersi yönde - sol omuzu ve sağ dizini kaldırarak - bir temsilciyi tamamlamak için tekrarlayın.


Temsilciler: 15
Takımlar: 3

3. Bacakları Kaldırma hareketi

Sırtınızdayken, bacaklarınızı birbirinin yanına koyun ve 90 derecelik bir açı oluşturmak için kaldırın. Kafanızın üzerine kollarınızı uzatın ve ellerinizi birlikte fin edin.
Bir temsilci yapmak için, bacaklarınızı "V" şeklinde ayırın. Aynı zamanda, bacaklarınızı arasına kollarınızı getirerek, vücudunuzu kaldırmak için mide kaslarınızı kullanın. Hareketin tamamı boyunca ellerinizi bir arada tutun. Tek bir temsilciyi bitirmek için başlangıç ​​pozisyonuna geri dönün.

Temsilciler: 15
Takımlar: 3

4. Bacak Kaldırma

Sırtınızı dayayın ve bacaklarınızı uzatın. Onları ayağa kaldır. Aynı anda kaldırın, 90 derece açı oluşturun. Bacaklarınızı yavaş yavaş aşağı indirerek bir temsilciyi bitirin, ancak zemine dokunmadığından emin olun. Bir temsilciyi tamamlamak için onları kaldırın.

Temsilciler: 15
Takımlar: 3

5. Tahta

Diz çökün ve avucunuzu yere koyarak bedeninizi ileri doğru uzatın. Avuç içi omuzlar paralel olmalıdır. Arkanızda bacaklarınızı uzatın ve vücudunuz düz olana kadar vücudunuzun geri kalanını kaldırın. Sırtın bir plank olduğunu düşün!
Yeni başlıyorsanız, 3 ila 5 nefes alma konumunu koruyun. Kasları artırırken bu sayıyı artırabilirsiniz. Bir temsilciyi bitirmek için dizlerinizi indirin.

Temsilciler: 10
Takımlar: 3

6. Yan Plank

Sol tarafınıza koyun ve bacaklarınızı bir başkasının üzerine koyun. Onları uzatın, böylece vücudunuz tamamen düz olacak.
Bir yan tahtayı başlatmak için, kendinizi sol kolunuza takın. Sol dirseğiniz sol omzunuza paralel olmalıdır. Kalçalarınızı ve dizlerinizi bir hareketle kaldırın. Midenizdeki kasları kullanarak sizi desteklemek için 3 ila 5 nefes için bu konumu tutun. Bir temsilciyi tamamlamak için kalçalarınızı ve dizlerinizi yavaşça yere indirin.

Temsilciler: 10
Takımlar: her tarafta 3
Yaralanmaları önlemek için, bu egzersizlere başlamadan önce hızlıca ısının. Egzersiz alanınızda rastgele nesneler ve mobilyalar bulunmadığından emin olun.
En önemlisi, kendi hızda çalışın ve kendinize sabırlı olun. Düz bir mideye yolculuk buna değer!

 


 


 



 


Share :

Facebook Twitter Google+
0 Komentar untuk "Düz Karın kasları İçin En İyi Egzersiz Hareketleri"

Back To Top